Vrijwilliger worden?

Achter het Sinterklaasfeest in Helmond schuilt een flinke organisatie.
Naast de vele vrijwilligers die zich tijdens de Sinterklaasperiode inzetten,
zijn er ook veel mensen die zich het hele jaar door bezig houden met de voorbereidingen.
Zij maken onderdeel uit van één van de vele commissies.
Hiervoor zijn we nog op zoek naar een aantal enthousiastelingen.

Vrijwilligers

De inschrijfperiode voor het Sinterklaasseizoen 2022 liep van 9 t/m 30 september. Het is dus helaas niet meer mogelijk om in te schrijven. Volgend jaar zijn we ook weer op zoek naar vrijwilligers. Dus als het jou leuk lijkt om tijdens de draaiperiode in november en december een steentje bij te dragen, houd dan onze socials in de gaten.

Commissieleden

Als commissielid ben je het overgrote deel van het jaar druk in de weer met alle voorbereidingen voor een fantastisch Sinterklaasseizoen. Vaak starten de verschillende commissies na carnaval weer op. Voor een aantal commissies zijn we nog op zoek naar versterking. Hieronder vind je de verschillende vacatures. Onze stichting draait 100% op vrijwilligers, dus dit zijn ook vrijwilligersfuncties.

Op zoek naar versterking

Decor & Techniek

De commissie Decor & Techniek is verantwoordelijk voor de op-/afbouw en inrichting van Het Kasteel van Sinterklaas. Het is een gezellige groep mannen, maar ook vrouwen maken onderdeel uit van de commissie. Voor deze commissie zijn we op zoek naar diverse vaklieden. 

Coupeuses

De commissie Steekje Los is op zoek naar een aantal coupeuses die het leuk vinden om hun ‘steekje’ bij te dragen aan (al zeggen we zelf) het mooiste evenement van Helmond. Deze groep zorgt ervoor dat de Sint en zijn pieten er weer keurig bij lopen in ontzettend mooie en zelfgemaakte pakken.

Coupeuses

De commissie Steekje Los is op zoek naar een aantal coupeuses die het leuk vinden om hun ‘steekje’ bij te dragen aan (al zeggen we zelf) het mooiste evenement van Helmond. Deze groep zorgt ervoor dat de Sint en zijn Pieten er weer keurig bij lopen in ontzettend mooie en zelfgemaakte pakken.