Sinterklaasfeest in de kerk

Het is niet helemaal waar dat het altijd druk is in de Helmondse kerken, maar bij het Sinterklaasfeest in de kerk is het altijd volle bak.
Dit jaar is het te doen in de Luciakerk in Mierlo-Hout en wel op zondag 26 november.

Sint en zijn pieten worden hier feestelijk ontvangen door honderden bezoekers en er zijn ook diverse optredens. En ook de fanfare is opgetrommeld. Wat zal het weer een feest worden!

En bij feest hoort muziek. Wie kan nou beter muziek maken dan muziekpiet? Misschien Pearl Jam, maar die komen dit jaar niet. Geen nood; muziekpiet speelt ook de sterren van de hemel en combineert de mooiste muzikale noten met pepernoten. Daarnaast kunnen we ook dit jaar genieten van het kinderkoor Pabo-Junior. Het belooft een bijzonder muzikaal programma te worden.

Zien & Gezien worden!

Het thema is dit jaar ‘Zien & Gezien worden!’. Tijdens deze bijzondere avond krijgen alle kinderen een cadeautje en wat lekkers. Het Sinterklaasfeest duurt van 18.45 uur tot ongeveer 20.00 uur. Vanaf 18.15 uur is de kerk open en kun je een goed plekje zoeken.  

Sinterklaas en zijn pieten kijken ernaar uit om alle lieve, vrolijke kindergezichtjes weer te zien. Kom je ook? Hartstikke gezellig!

Sinterklaasfeest extra feestelijk door kinderkoor Pabo-Junior

Dit jaar komt opnieuw het kinderkoor Pabo-Junior zingen bij het Sinterklaasfeest. Als onderdeel van Zangroep Pabo repeteren zij elke donderdag met veel plezier onder leiding van Sansika de Groot en Eva Truyen. Jongens en meisjes kunnen lid worden als ze in groep 3 of hoger zitten. Meer informatie vind je op www.zanggroeppabo.nl 

Wil je erbij zijn?

  • Vanaf 6 november kun je gratis kaarten bestellen (maximaal 5 per gezin).
  • Bij toewijzing ontvang je de kaarten per mail. Hou ook je spambox in de gaten!
  • De Luciakerk heeft een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij want vol=vol!