Het Theater van Sinterklaas

Maak van je bezoek een ware beleving en ga naar Het Theater van Sinterklaas!

Op het voorterrein van Het Kasteel van Sinterklaas vind je de prachtige spiegeltent waar diverse voorstellingen worden gegeven. Clown Frenky en Toneelgroep Genesius zorgen voor vermaak op diverse dagen en tijdstippen. Met deze beleving, maak je het bezoek aan Het Kasteel van Sinterklaas helemaal compleet! Kaartjes kosten slechts € 2,50 (excl. € 0,20 servicekosten en transactiekosten) en kun je hier bestellen of als de poorten geopend zijn bij het Infopunt op het voorterrein. Je kunt ook kaartjes voor de voorstellingen kopen als je niet het kasteel bezoekt, maar gewoon (nog een keer) de sfeer op het voorterrein wilt proeven.

Clown Frenky

Clown Frenky haalt alles uit de kast om de kinderen weer een onvergetelijke middag te bezorgen. De show kent natuurlijk magische, vrolijke en muzikale hoogtepunten, is weer lekker interactief zodat kinderen uit volle borst kunnen meezingen en op het puntje van hun stoel zitten. Dertig minuten entertainment geheel in Sinterklaasstijl. Bekijk hier de tijden van de voorstellingen.

Toneelgroep Genesius

Toneelgroep Genesius, inmiddels ruim 120 jaar oud en daarmee de oudste toneelgroep van Helmond, is ook dit jaar aanwezig om jullie te ontmoeten in het prachtige Theater van Sinterklaas. Vorig jaar stonden ze er voor het eerst en dat smaakt naar meer! Speciaal voor deze gelegenheid komen ze met een nieuw toneelstuk; ‘Sinterklaas heeft luizen’. Wij sluiten niet uit dat het een dolle boel gaat worden in Het Theater van Sinterklaas! Wat er allemaal gaat gebeuren, houden we uiteraard nog even stil, maar wat we al verklappen, is dat naast Sinterklaas de luizenmoeder natuurlijk niet kan ontbreken. Toneelgroep Genesius brengt een aantal voorstellingen van circa een half uur in Het Theater van Sinterklaas. Bekijk hier de tijden van de voorstellingen

cursor