Lotingsronde voor de donateurs van 2021

Vorig jaar moest Het Kasteel van Sinterklaas na twee weken dicht vanwege een veelbesproken virus. Daardoor viel het bezoek van best wel wat mensen in de kasteelgracht. We hebben deze gedupeerden de keuze gegeven om het al betaalde bedrag aan tickets aan onze stichting te doneren met als privilege dat zij voor de 2022-editie verzekerd zijn van kaarten. Een pleister op de wonden.

Belofte maakt uiteraard schuld. De donateurs van 2021 ontvangen in de week van 17 oktober een mail waarin precies omschreven staat hoe zij hun kaarten kunnen bestellen. Er zijn in ieder geval twee lotingsrondes voordat de vrije verkoop start op 31 oktober. Voor de donateurs ziet dat er als volgt uit:

Lotingsronde 1

  • Maandag 24 oktober:
    Kaarten bestellen via de webshop met een uniek donateursnummer. Deze vind je in de mail die je in de week van 17 oktober ontvangt.
  • Dinsdag 25 oktober:
    Als je bent ingeloot op één van je voorkeursdagen en -tijdstippen, dan ontvang je een mail met betaallink. Ben je uitgeloot voor één van de drie voorkeursdagen en -tijdstippen, dan ontvang je een mail over de tweede lotingsronde.
  • Donderdag 27 oktober 16.00 uur:
    Uiterste betaalmoment.

Lotingsronde 2

  • Vrijdag 28 oktober:
    Kaarten bestellen via de webshop met een uniek donateursnummer. Deze vind je in de mail die je in de week van 17 oktober ontvangt.
  • Zaterdag 29 oktober:
    Je ontvangt een mail met betaallink
  • Zondag 30 oktober 16.00 uur:
    Uiterste betaalmoment.


Bestel je geen kaarten in deze week of je betaalt niet tijdig, dan gaan de kaarten weer terug in de webshop voor de reguliere verkoop op 31 oktober.

cursor