Decor & Techniekgroep van Het Kasteel van Sinterklaas zoekt versterking

Het kasteel van Helmond wordt ieder jaar in november omgetoverd tot het verblijf van Sinterklaas en zijn Pieten. Van de Pietenzolder tot aan de Pakjeskamer en van de Bakkerij tot aan de kamer van Sinterklaas; iedere ruimte is even magisch. En voor de mensen die geen felbegeerd kaartje hebben kunnen bemachtigen, is er een prachtig ingericht voorterrein met onder andere Het Theater, De Smulwinkel en De Knutselclub van Sinterklaas. Om dit alles zo mooi te krijgen, wordt het hele jaar door vele vrijwilligers hard gewerkt in de zogenoemde Fabriek van Sinterklaas. En er wordt nog gezocht naar versterking!

Vaste prik op dinsdag

De leden van de commissie Decor & Techniek van Stichting Sinterklaasstad Helmond zijn iedere dinsdag te vinden in de Fabriek van Sinterklaas in Helmond. Hier wordt wekelijks met een ploeg gewerkt om nieuwe decorstukken te maken of bestaande decorstukken op te knappen. En als dit alles klaar is, dan maken zij zich op om begin november het kasteel van Helmond om te bouwen tot Het Kasteel van Sinterklaas en vanaf 6 december weer in de originele staat terug te brengen.

Geïnteresseerd? Bezoek een inloopmoment

Ben je handig en nieuwsgierig wat het werk van de commissie Decor & Techniek inhoudt? Kom op dinsdag 18 juli, 8 of 29 augustus tussen 11.00 en 12.00 uur een kijkje nemen in de Fabriek van Sinterklaas op de Kanaaldijk Zuid West 9D in Helmond. De vrijwilligers laten het je graag zien.

Voor andere functies als vrijwilliger klik hier.

cursor