Coupeuses gezocht. Kom een kijkje nemen

De commissie Steekje Los is op zoek naar vrijwilligers. Geen vrijwilligers waar een steekje los zit, maar die het leuk vinden om ieder steekje dat in de pakken van de Pieten en de Sint los zit, weer vast te maken. Renate Gommans leidt deze gezellige groep.

“Twee weken na carnaval starten wij altijd op en we komen iedere woensdagochtend van 9.00 tot 12.30 uur bij elkaar in het Naaiatelier van Sinterklaas. Aan het begin van het seizoen inventariseren we de pakken die van de wasserij zijn gekomen op steekjes die los zitten of andere beschadigingen. Dat wat gerepareerd kan worden, wordt hersteld en anders worden er nieuwe pakken en/of accessoires gemaakt. Het is een gezellige groep dames die onder het genot van gezellige praat flink werken om alles op tijd klaar te hebben. En uiteraard valt het werk ook wel eens stil om onder het genot van een kopje en iets lekkers bij te praten.”

Ben je geïnteresseerd? Kom dan woensdag 20 september tussen 11.00 en 12.00 uur een kijkje nemen in ons Naaiatelier (Vossenbeemd 90C, Helmond). Of lees het persoonlijke verhaal van één van de leden van de commissie Steekje Los.

cursor