Nieuwe website Kasteel van Sinterklaas live!

Kijk, Sinterklaas mag dan wel oud zijn, maar ouderwets is hij geenszins. En Het Kasteel van Sinterklaas gaat ook graag met de tijd mee. We zullen er niet omheen draaien: onze vorige website naderde het einde van de houdbaarheidsdatum. Hij deed het nog wel, maar een oude Volvo uit 1988 doet het waarschijnlijk ook nog. En die moet je ook een keer vervangen, nietwaar?

Wat is voor bezoekers en kinderen de reden om de site van Het Kasteel van Sinterklaas te bezoeken, vroegen we ons vóórdat we gingen bouwen aan de nieuwe site af. Waarschijnlijk omdat ze informatie over het kasteel en andere evenementen, zoals de intocht, zoeken. Sintnieuws willen lezen. Graag kaartjes willen kopen. Vrijwilliger willen worden. Zich willen vergapen aan haarscherpe foto’s om in de stemming te komen. Een baan hebben waarbij ze zich vervelen en iets zoeken om de tijd te doden. Of een combinatie ervan; we rekenen het allemaal goed. Vanuit die gedachte gingen we aan de slag. En nu lanceren we ons nieuwe digitale paradepaardje.

Belangrijk: meld je aan voor de nieuwsbrief

Weet je wat je zeker moet doen, nu je hier toch bent? Jezelf aanmelden voor onze nieuwsbrief. ¡Muy importante! Het moment waarop we een beetje klaar zijn met Facebook nadert namelijk met grote paardensprongen. We willen niet meer al te lang afhankelijk zijn van dit platform om onze lieve fans te bereiken, dus we nemen het heft in eigen handen. Als je naar beneden scrolt, kun je je naam en mailadres achterlaten. Dan ontvang je van ons tijdig nuttige informatie over kaartverkoop en andere zaken van groot belang. We beloven dat we je niet gaan spammen. Daar hebben we ook helemaal geen tijd voor.

Wat je ook zoekt: je vindt het op onze nieuwe site. Tenminste, als je iets zoekt wat met Het Kasteel van Sinterklaas te maken heeft. De url hoef je niet meer te zoeken, want je bent al op de nieuwe site. Kijk gezellig even rond!

cursor