Hij is er weer: de Sinterklaaskrant!

Van het lezen van de ‘gewone’ krant word je niet altijd vrolijk. Daar staat bijvoorbeeld in dat volwassenen vechten om meer land, alles duurder is geworden, voetbaltrainers worden ontslagen, vertrouwde winkels sluiten en nog veel meer. Gelukkig is er ook een krant waar je wél blij van wordt: de 2022-editie van de Sinterklaaskrant. Vol met nieuws uit Spanje, handige informatie, haarscherpe foto’s, spelletjes, recepten en spitsvondige advertenties, want ook de schoorsteen van het kasteel moet blijven roken. Lees ‘m snel en je bent helemaal in de Sinterklaassfeer!

Weet je hoe je kans maakt op kaarten voor Het Kasteel van Sinterklaas? Wat de route van de intocht is? Wat er op het voorterrein allemaal te doen is, hoe je speculaasmuffins maakt en hoe je een Sinterklaasgedicht schrijft? Grote kans dat je het allemaal wél weet na het uitpluizen van de krant. En je leert nog véél meer handige dingen. Onthoud het goed, zodat je later bij een pubquiz de blits kunt maken met al jouw kennis.

De Sinterklaaskrant is met liefde samengesteld door vrolijke vrijwilligers van Het Kasteel van Sinterklaas. Dat ligt trouwens nogal voor de hand, want Het Kasteel van Sinterklaas heeft alleen maar vrolijke vrijwilligers. Ben jij wel vrolijk maar nog geen vrijwilliger? Daar kunnen we iets in doen, want we kunnen nog wel wat helpende handen gebruiken. Klik hier voor de leukste vrijwilligersfunctie van het heelal.

Lees de krant online

De Sinterklaaskrant is niet te koop bij de betere kiosk, boekhandel of benzinepomp. Ook niet bij de mindere, trouwens. We verspreiden ‘m via basisscholen, want daar zitten onze meeste lezers. En we vinden het zonde als onze met liefde gemaakte krant in de kattenbak of – op koude dagen – achter de ruitenwissers eindigen. Maar ook de Sint gaat met zijn tijd mee en je kunt de krant ook op je scherm lezen. Hoe? Tik of klik dan op dit linkje.

cursor